AYDIN / SÖKE - Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

Öğrenci nakil ve geçişleri ile ilgili TELAFİ EĞİTİMİ PROGRAMI ve okulların hangi alanda telafi eğitimi yapacağına dair planlama İlçe Komisyonumuz tarafından yapılmıştır.

Haz

İlçemizde faaliyet gösteren Söke Egemed Hastaneleri ile personelimize % 25 indirim uygulanacak şekilde protokol yapılmıştır. Egemed Hastaneleri Yönetimine teşekkür ederiz.

May

Söke Söke TO işbirliği ile okulumuz ev sahipliğinde gerçekleştirilen öğrencilerle iş dünyasını bir araya getiren “Kariyer Günleri” etkinliği ilçemizde faaliyet gösteren 26 firmanın katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Bu etkinliğinde gerçekleştirilmesinde büyük emeği olan Söke Ticaret Odası yönetim kuruluna, Ticaret Odası başkanı Sayın Metin Sakalar’a çok teşekkür ederiz. Okulumuz bahçesinde stand açarak öğrencilerimizle buluşan işletmelerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı’nın ( WIPO ) kurulduğu anlaşmanın yürürlüğe girdiği gün olan 26 Nisan, her yıl değişik bir tema başlığı ile tüm üye ülkelerde fikri mülkiyet konusuna dikkat çekilmesi, toplumsal farkındalığın artırılması ve düzenlenen etkinliklerle fikri mülkiyetin kamuoyu gündemine taşınması amacıyla Dünya Fikri Mülkiyet Günü olarak kutlanıyor.

Nis

Okulumuz Müdürü Mesut ÇAĞLAR ve Müdür Yardımcısı Mehmet Senal FİDAN tarafından Söke Ticaret Odası Yönetim Kuruluna ve Oda üyelerine Mesleki Eğitim, Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri, Mesleki Eğitim Merkezleri ile Ustalık Telafi Programı hakkında bilgilendirma çalışması yapılmıştır. Bize fırsat veren Ticaret Odası Başkanı Sayın Metin SAKALAR'a ve Yönetim Kuruluna Üyelerine çok teşekkür ederiz.

ALAN TANITIM BROŞÜRÜMÜZ