AYDIN / SÖKE - Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

May

Geçen yıl okulumuz ev sahipliğinde yapılan işletmelerle öğrencilerimizi bir araya getirdiğimiz kariyer günleri etkinlimiz bu yıl Söke İşletme Fakültesi bahçesinde yapılmıştır. Öğrencilerimiz ilçemizde faaliyet gösteren işletmelere CV vermiştir. İstihdam açısından öğrencilerimiz için güzel bir faaliyet olmuştur. Söke Ticaret Odamıza ve Söke İşletme Fakültemize böyle güzel bir organizasyon için çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 9. ve 10. sınıf öğrencilerine yönelik 16-24.04.2024 tarihleri arasında okul rehberlik servisi tarafından "İletişim Becerileri" sunumu gerçekleştirilmiştir.

Nis

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okullar Arası Genç Kızlar Bocce Yarışmalarında Beden Eğitim Öğretmeni Erol YILDIZ'ın çalıştırdığı Okulumuz Bocce Takımı İl 1.si olmuştur. Erkek Takımı ise İl 4.sü olmuştur.

Mrt

Bakanlığımızca, velilerimizin öğretmenler ve okul yöneticileriyle görüşmelerini dijital ortama taşıyan " Okul Randevu Sistemi" okulumuzda hayata geçirilmiştir. Velilerimiz randevu için e-devlet kullanıcı bilgileriyle okulumuzun internet sitesinde bağlantılar menüsünden bulunan "Okuldan Randevu Al" başlığını tıklayarak randevu alabilirler.

Mrt

Okul - İşletme işbirliği kapsamında Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Bölümü öğrencilerimizin mesleki gelişim, staj, kariyer, istihdam ve eğitimleri için Söke Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilçemizde faaliyet gösteren Özel İtimat Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Limited Şirketi arasında  “Okul-İşletme İşbirliği Protokolü”  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şerafettin YAPICI, Şube Müdürümüz Ali CİRİT ve Okul Müdürümüz Mesut ÇAĞLAR'ın katılımı ile Özel İtimat Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursu Limited Şirketi adına Ali KARAKAŞ arasında imzalanmıştır.

Mrt

Dove Özgüven Projesi kapsamında Uzman Psikolog Elif Tiryaki okulumuz 9 ve 10. sınıf öğrencilerine yönelik sunum gerçekleştirmiştir. Destekleri ve paylaşımları için kendisine çok teşekkür ederiz.

Mrt

İlçe Sağlık Müdürlüğü personellerinden Gülcan AKÇA'nın öğretmen ve öğrencilerimize yönelik gerçekleştirmiş olduğu "Öğrenciler İçin Çocukluk ve Ergenlik Çağı Diyabeti" semineri için kendisine çok teşekkür ederiz.

Şbt

Kariyer Günleri etkinliklerimiz kapsamında Söke Fabula Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş adına Muhasebe Sorumlusu Sayın Nevin ÖZER ve Lojistik Sorumlusu Sayın Tuncay BEYAZ okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimiz ile buluşmuştur. Öğrencilerimize meslekleri ile ilgili önemli bilgiler vererek, öğrencilerimizin sorularını cevapladılar. Ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ederiz.

Şbt

Okul - İşletme işbirliği kapsamında öğrencilerimizin mesleki gelişim, staj, kariyer, istihdam ve eğitimleri için Söke Adnan Menderes Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilçemizde faaliyet gösteren Fabula Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş arasında  “Okul-İşletme İşbirliği Protokolü”  İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şerafettin YAPICI ve Okul Müdürümüz Mesut ÇAĞLAR'ın katılımı ile Fabula Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş adına Muhasebe Sorumlusu Sayın Nevin ÖZER arasında imzalanmıştır.

Şbt

Rehber öğretmenimiz Erkut EKİCİ ve İngilizce Öğretmenimiz Barış EROL yürütücülüğünde hazırlanan Erasmus +  K122-SCH  proje başvurumuz yapılmıştır. Proje yürütücüsü öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

8. sınıf öğrencilerine yönelik okulumuzdaki alanları tanıtarak öğrencilerin ilgi ve yeteneklerine uygun meslek seçimi yapmalarını sağlamak amacıyla Kocagözoğlu Ortaokulu, Fatih ortaokulu ve Söktaş 75.Yıl Ortaokuluna öğretmenlerimizce tanıtım ziyaretleri yapılmıştır.

Ock

Öğrencilerimizin kültür ve tabiat varlıklarımızı görmeleri ve tanımaları amacıyla gezi kulübümüz tarafından gerçekleştirilen Afrodisias-Nikfer-Pamukkale gezimiz gerçekleştirilmiştir.

Ock

Okul - İşletme ibirliği kapsamında İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şerafettin YAPICI, Şube Müdürmüz Mustafa ÖZAY ve Okul Müdürümüz Mesut ÇAĞLAR'ın katılımı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzde İlçemizde faaliyet gösteren Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Sayın Ertan GüNDÜZ arasında “Okul-İşletme İşbirliği Protokolü” imzalanmıştır.

Ara

Okulumuz Muhasebe ve Finanman Alanı, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Alanı ve Ulaştırma Alanı öğrencileri ve Alan şeflerimiz Melda KAÇAN, Nihal YILMAZ ve Betül BÜYÜKHASIRCI'nın katılımı ile ilçemizde faaliyet gösteren QUA Seramik fabrikasına gezi düzenlenmiştir. Okul-İşletme işbirliği açısından yararlı olan gezi için QUA Seramik Fabrikası yetkililerine çok teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda yürütülen e-Twinning Projemiz "Health Boosters" etkinlikleri kapsamında proje yürütücüsü Hale Erol ile birlikte  proje öğrencilerimizle  Kıryarlar Özel Eğitim ve Uygulama Okulunu ziyaret ettik. Öğrencilerimizde iyilik yapma, iyi hissetme, empati, kapsayıcılık  gibi konularda farkındalık oluşturma amaçlı ziyaretimizde öğrencilerimiz, Kıryarlar Özel Eğitim ve Uygulama Okulu öğrencileri ile birlikte yıl başı kartları hazırlayıp  çok güzel vakit geçirdiler. Bu güzel aktivite için Kıryarlar Özel Eğitim ve Uygulama Okulu Müdürü Burcu Pakalın'a ve tüm öğretmenlere eşekkür ederiz.